Wanneer u een fiets huurt om de stad Valencia te bekijken, is het niet gemakkelijk om gelijk de goede fietsroute door Valencia te vinden, vooral als het gebied niet bekend is voor u.
Bij Bikes & Roll hebben we de beste professionals om ervoor te zorgen dat uw fietstochten door Valencia
altijd aangenaam zijn. Samen met de fietsverhuur bieden we verschillende tours aan op basis van de activiteiten die u tijdens uw vakantie wilt doen.

Welke van de volgende fiets tours lijkt u het leukst?

Turia-rivier en rondleidingen door de oude binnenstad

Dit is een prachtige fietsroute onder leiding van een professionele gids die graag zijn of haar kennis met u deelt.
De tour begint met het leren kennen van de ‘City of Arts and Sciences, Umbracle, Hemisferic en Agora, langs ‘the palace of music’ langs de oude verhoogde weg van de Turia-rivier. Aangekomen in de oude stad, leert u de meest historische musea kennen. Na deze tour weet u waarom Valencia een van de mooiste steden van Valencia is.

Prijs

4+ 25€ per persoon
Contact

* Minimaal twee personen vereist.
Duur: 3 uur

Neem contact met ons op voor meer informatie of om de tour te boeken

Contact

Albufera fiets Tour

Het park is de thuisbasis van het grootste meer van Spanje en een van de belangrijkste wetlandgebieden van het Iberisch schiereiland. Het is een gebied dat van groot ecologisch belang is met zeldzame waadvogels en een rijke diversiteit aan dieren in het wild.

De wateren worden op traditionele wijze bewerkt door vissers en rijsttelers en zij leveren verse ingrediënten aan de omliggende regio.

Om het beste van de lokale gastronomie te proeven, gaat u naar het dorpje El Palmar. Hier zijn veel van de werken van Blasco Ibáñez. Het is een uitstekende plek om klassieke gerechten te proberen, zoals Paella, Arroz a Banda ogf Alli i Pebrre. Dit laatste wordt bereid met verse palingen uit het meer. Na de maaltijd is er niet meer ontspannener dan een boottocht op het Albufera-meer, terwijl de gele en rode tinten van de ondergaande zon mooi op het water dansen

Prijs

4 50€ per persoon
5 – 9 35€ per persoon
10+ 30€ per persoon
Contact

* Minimaal vier personen vereist
Duur: 3 uur

Neem contact met ons op voor meer informatie of om de tour te boeken

Contact

Alboraya fietstocht

Alboraya is een dorp dat bij Valencia hoort met meer dan 23.000 inwoners en is vooral bekend om zijn grote zones van landbouwgrond en velden met tijgernoten, dat is het belangrijkste ingrediënt van het drankje Horchata.

Dit dorp is een zone die de meest gastronomische tradities van Valencia intact heeft gehouden met Paella en de prachtige rijst met bonen en raap bekend als ‘arrós amb fesols i naps’. Ook komt de heerlijke gebakken rijst bekend als ‘arrós al forn’ hiervandaan. Dit is zeer traditioneel in de Valenciaanse Gemeenschap en begeerde in heel Spanje.

Toerisme in Valencia betekent niet alleen dat je de belangrijkste gebouwen en buurten leert kennen, maar ook de belangrijkste gerechten en dranken van de Stad van de Turia leert kennen en ervan kunt genieten. Je kunt Alboraya ontdekken met een van onze rondleidingen bij Bikes & Roll.

Prijs

4 50€ per persoon
5 – 9 35€ per persoon
10+ 30€ per persoon
More information

* Minimaal vier personen vereist
Duur: 3 uur

Neem contact met ons op voor meer informatie of om de tour te boeken

Contact

Fietstochten in Valencia met Bikes & Roll

Met Bikes & Roll heeft u niet alleen de mogelijkheid om fietstochten te maken in de stad Valencia, je kunt ook andere natuurlijke landschappen in de regio bezoeken: zoals Albufera om paella te eten en om daar een boottocht te maken. Ook kunt u ‘l’horta’ van Alboraya bezoeken en horchata drinken.

De fietstochten in Valencia die we aanbieden bij Bikes & Roll zijn ontworpen om elke huurder een onvergetelijke fietstocht aan te bieden in de hoofdstad van Turia en zijn omgeving. En dit ook nog op een gezonde en vervuilingsvrije manier.

Complete fietstochten in Valencia

Bij Bikes & Roll willen we dat uw verblijf in de stad zo aangenaam mogelijk is. Daarom, als u kiest voor een van onze begeleide fietstochten in Valencia die we aanbevelen, duurt de excursie minimaal 3 uur.
Afhankelijk van de fietstochten in Valencia die u wilt maken, is een minimumaantal deelnemers vereist om de correcte uitvoering van de activiteiten te garanderen. Hoewel ze kunnen allemaal vanaf 2 personen worden geboekt.
Maak kennis met de verschillende fietsroutes in Valencia met Bikes & Roll. Alle geheimen van Valencia kunnen worden ontdekt met onze gidsen dei alles weten van het gebied. Het enige dat u hoeft te doen, is het plan kiezen waarvan u wilt genieten.

Waar kunt u ons vinden?

Carrer d’Eivissa 8, Valencia.

Maandag tot zondag van 9:30 to 14:00 en van 17:00 to 20:30.